S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKTY

MONDO ITALIA GROUP, s.r.o.
Partizánska 45
085 01 Bardejov
tel: +421 944 742 897
napíšte nám
tel.: +421 944 124 223
MALOOBCHOD: www.harmoniavoni.sk

NOVINKY

arr320.10.2017 - Novinka č.1Mydlo LEVANDUĽA 3 x 125 g....

TOVAR V AKCII


Ochrana osobných údajov
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV pre veľkoobchod talianskych mydiel

 1. Prevádzkovateľ internetového obchodu a spracovateľ osobých údajov je MONDO ITALIA GROUP, s.r.o., Partizánska 45, 085 01  Bardejov, IČO: 50 358 740, IČ DPH: SK2120292669, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Prešov, oddiel: Sro, vložka č. 33037/P. Prevádzkovateľ získava, spracuváva a poskytuje osobné údaje v súlade s platným a účinným znením zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej aj „zákon").

2. Účelom spracúvania osobných údajov je:

- evidencia objednávok kupujúceho
- uzatvorenie kúpnych zmlúv
- vystavenie faktúr a iných daňových dokladov
- preprava objednaného tovaru kupujúcemu na určené miesto dodanie
- informovania kupujúceho o stave objednávok - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty
- riešenie prípradných reklamácií

3. Na účely realizácie zmluvného vzťahu predávajúci spracúva osobné údaje kupujúceho v  rozsahu:

a) obchodné meno

b) adresa sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ, IČ DPH (príp. doplnenie dodacej adresy, ak je táto iná ako fakturačná adresa),

c) telefón, e-mail kontaktnej osoby kupujúceho.

V prípade ak predávajúci spracúva aj iné osobné údaje kupujúceho, ako sú uvedené v písm. a) až c) tohto bodu 3., spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy.

4. Nutnosť poskytnutia osobných údajov:

Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú potrebné na splnenie záväzkov, ktoté od neho zákazníkov objednaním tovaru očakáva.

5. Tretie strany, ktoré spracovávajú osobné údaje:

  • DHL Parcel Slovensko spol. s r.o., Na pántoch 18, 831 06  Bratislava-Rača

  • Bohemiasoft s.r.o., Rudolfská 247/85, České Budějovice, Česká republika

  • RS ekonomik s.r.o., Nábrežná 859/9, 085 01 Bardejov

6. Práva a povinnosti dotknutej osoby:

  • kupujúci je povinný uviesť len pravdivé a úplne údaje
  • kupujúci sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny
  • kupujúci má právo prístupu k svojim osobným údajom a právo na ich opravu. Osobné údaje môže registrovaný zákazník v elektronickom obchode kedykoľvek zmeniť vo svojom osobnom profile. Poskytnuté osobné údaje musia byť z dôvodu vybavenia objednávky vždy správne a pravdivé, za ich správnosť a pravdivosť zodpovedá kupujúci.

Kupujúvi má právo na základe písomnej žiadosti od spoločnosti vyžadovať:

  • informácie o stave spracovania osobných údajov v informačnom systéme
  • informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie
  • odpis jej osobných údajov, ktoré sú zdrojom spracovania
  • opravu jej nesprávnych, neuplných alebo neaktuálnych údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  • likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú zdrojom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona

7. V prípade, že bude mať kupujúci záujem o zrušenie registrácie v e-shope www.talianskemydla.sk, stačí svoje rozhodnutie písomne oznámiť e-mailom na mondoitaliagroup@gmail.com. Po zrušení registrácie v e-shope www.talianskemydla.sk a po ukončení účelu spracovania budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

NzEzZ